Skip Navigation LinksErhvervsafklaring--klar-til-Start--Fakta

 Erhvervsafklaring "Klar til Start"

 

klar til start.gifUdklip.JPGACV_logo.jpg

Unges Uddannelsescenter og Autismecenter Vest har indgået aftale med Fakta Koncernen om uddannelsestilbud til unge og voksne med autisme spektrum forstyrrelser eller beslægtede udviklingsforstyrrelser.

Med job garanti i Fakta butikkerne.

Alt for mange unge og voksne med autisme spektrum forstyrrelser sidder uvirksomme og på kontanthjælp hjemme hos sig selv eller hos forældrene.
I forbindelse med Folketingets beslutning om, at kun et fåtal kan komme på førtidspension, inden de er fyldt 40 år, er der opstået et kæmpe behov for beskæftigelse.
Nu er der mulighed for uddannelsestilbud i Fakta butikkerne i det Midt – og Vestjyske område. Uddannelsen varer op til 22 måneder med vægten lagt på praktik i Fakta butikken. Efter uddannelsens afslutning afrundes forløbet med en bedømmelse af kursistens arbejdsevne sammen med Fakta repræsentanter. Fakta garanterer herefter job i en Fakta forretning alt efter kursistens arbejdsevne.

Se hvad "Klar til start" er her

 klartilstart.JPG

Første 'Klar til Start' tilbud i Midt- og Vestjylland startede den 7. september 2015 i Herning - sidenhen er der den 5. september 2016 oprettet endnu et "Klar til Start" tilbud i Ringkøbing og den 2. januar 2017 i Ølgod.

 

 

Kontakt Centerchef 
Søren Dalgaard
Mobil:  5044 2315
sd@autismecentervest.dk ​​

 

missing-people-search2.jpg


______________________________

Kontaktinformation 


Daglig leder & Projektmedarbejder
Herning:

Lone Steengaard
Mobil: 4250 0018 
lst@autismecentervest.dk 

Projektmedarbejder Ringkøbing: 
Kathe Bjerggaard Johansen
Mobil: 4250 0035
kj@autismecentervest.dk

Projektmedarbejder
Ølgod:
Sidsel Dahl Andersen
Mobil: 4250 0026
sda@autismecentervest.dk